Dode Zeezout Lucovitaal 850g

In prijs verlaagd! Dode Zeezout Lucovitaal 850g Bekijk groter

839438

Inhoud van Lucovitaal Dode Zeezout : 850g
Merk : Lucovitaal
Productgroep: Bad/Douche

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Lucovitaal , of over het product Dode Zeezout , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 5.91

-15%

€ 6.95

Een heilzaam therapeutisch bad of scrub douche met Dode Zeezout van Lucovitaal® is een verademing voor huid, spieren en zenuwen. Fijn voor ontspanning, maar draagt ook bij aan de verzorging van de huid. Een bad met Dode Zee Zout heeft sterke antiseptische eigenschappen waardoor het ook een gunstige werking op de stofwisseling heeft en tevens het mineralen bestand van de huid in evenwicht houdt en heeft een ontspannende werking.

Ingredienten
Zeezout.

Gebruik
Om te genieten van de ontspannende en verkwikkende eigenschappen van het zout uit de Dode Zee neem je om de 2 dagen een bad met 4 eetlepels Dode Zee Zout. Bij een ernstige probleemhuid neem je elke dag een bad met Dode Zee Zout. Ook te gebruiken als scrubzout voor onder de douche.

Het gebruik op bepaalde huidplekken en jeugdpuisten:
Dep de betreffende plekken gedurende 3 weken dagelijks met een doekje met Dode Zeezout in. Even in laten werken en daarna met wat warm water afspoelen.