Zoekfilter

Filter op categorie

Filter op merk

Informatie

Wie zijn wij?

Gezondheidswinkel VoordeligVitaal biedt haar klanten meer dan alleen maar voedingssupplementen! Wij hebben een uitgebreid assortiment op gebied van drogist artikelen en gezondheidsproducten. Ons doel is om onze klanten een breed assortiment aan te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van veilig en eenvoudig online shoppen te laten ervaren.

 

Een duidelijke en simpele navigatie
Onze online gezondheidswinkel is duidelijk ontworpen en eenvoudig te gebruiken. De producten zijn gegroepeerd op merk en/of op categorie. Kunt u een bepaald product nog niet vinden gebruik dan de zoekfunctie, grote kans dat u uw product kunt vinden.

 

Eenvoudig en veilig winkelen
Als het gewenste product(en) in de winkelwagen ligt, kunnen onze klanten tussen verschillende betalingsopties kiezen. Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan: iDeal, creditcard (via Paypal), Paypal en overschrijving. Na de succesvolle bestelling worden onze klanten geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijgt elke klant een tracking nummer waarmee hij zijn/haar pakket kan volgen. 

 

Onze belangrijkste uitgangspunten zijn klantvriendelijkheid, service en kwaliteit. Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via onze contact pagina (we beantwoorden meestal binnen 10 tot 30 minuten).

Of u kunt met ons WhatsAppen: 06-308 54 216

Ook voor annuleringen of klachten kunt u ons e-mailen. Als u suggesties heeft hoe wij u beter van dienst kunnen zijn, laat het ons weten per e-mail. VoordeligVitaal.nl wil haar dienstverlening voortdurend verbeteren en stelt uw reactie(s) daarom zeer op prijs.

 

Wij hebben ervoor gekozen om geen telefooncontact te hebben en wel om de volgende redenen:

  • Het antwoorden via de mail gaat voor ons sneller en bovendien hoeven onze klanten dan niet in de rij te wachten voor telefooncontact.

 

  • Wij kunnen kosten besparen op een telefonische klantenservice. Die euro’s investeren we liever in een nog ruimer assortiment dat bijna dagelijks uitgebreid wordt, hogere kortingen, lagere prijzen en een nog betere service voor u.

 

  • Een andere reden is dat er via e-mail alles op papier staat (of beter gezegd in de computer) zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan of dat we bepaalde dingen kunnen vergeten of wat dan ook.

 

Door de bovengenoemde redenen kunnen we onze domeinnaam ’Voordelig Vitaal’ waarmaken. 

Gezondheidswinkel VoordeligVitaal levert vooral aan klanten die in Nederland of Belgie wonen, wij zijn gevestigd in Roosendaal (NL)