Ylang Ylang Olie Bio Aromed 10ml

In prijs verlaagd! Ylang Ylang Olie Bio Aromed 10ml Bekijk groter

839979

Inhoud van Aromed Ylang Ylang Olie Bio : 10ml
Merk : Aromed
Productgroep: Etherische Olien/Aromatherapie

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Aromed , of over het product Ylang Ylang Olie Bio , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

8 stuks

Op voorraad

€ 13.23

-16%

€ 15.75

De wilde Ylang ylang is een tropische boom van ongeveer 10 - 40 meter hoog en komt oorspronkelijk uit Indonesie en de Filippijnen. De gecultiveerde bomen worden door snoeien kleiner gehouden tot struik formaat, zo n 3-5 meter hoog. De bloemen van deze boom zijn wit, zacht paars, roze of geel. Ze zijn klein en groeien in trosjes, half verscholen achter de grote groene bladeren. De olie wordt gewonnen uit de vers geplukte bloemen door middel van stoom destillatie. Deze olie heeft een fruitig, bloemige geur en is gelig van kleur.

Ylang ylang heeft een gunstige invloed op de bloeddruk en hartslag. Het brengt de hormonen in evenwicht, is een uitstekende olie voor de huid en reguleert de talgafscheiding. Ylang ylang is een afrodisiacum. Ylang ylang ontspant, kalmeert en verdrijft koppigheid. Het verlicht uitstekend bij neerslachtigheid, stemmingswisselingen en kwaadheid.

Ingredienten
Biologische etherische olie met Skal certificering.
Uona odorantissima

Gebruik
Verdampen of mengen met basisolie voor huid of massage olie.