Ruta Complex Bonusan 30ml

In prijs verlaagd! Ruta Complex Bonusan 30ml Bekijk groter

102092

Inhoud van Bonusan Ruta Complex : 30ml
Merk : Bonusan
Productgroep: Fytotherapie

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Bonusan , of over het product Ruta Complex , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

6 stuks

Op voorraad

€ 8.40

-20%

€ 10.50

Bonusan Ruta complex

Kruidenpreparaat

Ruta graveolens is een vaste plant die behoort tot de wijnruitfamilie, die in dit traditionele complex belangrijke etherische oliën levert. Arnica montana, ofwel valkruid, bevat flavonen en coumarinen, beide inhoudsstoffen met een gunstig effect op de bloedsomloop. Melissa officinalis draagt bij aan een gezonde nachtrust. Het is een krachtige natuurlijke rustgever en helpt in het bijzonder bij een zenuwachtig gevoel, innerlijke onrust en voor het behoud van een goede geestelijke balans. Agropyron repens(Triticum repens of kweekgras) bevat als inhoudsstoffen etherische oliën met onder andere het agropyreen en het polysacharide tricitine. Daarnaast bevat het slijmstoffen, saponinen en mineralen (onder andere kiezelzuur en kaliumzouten). Het versterkt de reinigende eigenschappen van de lever, gal, nieren, blaas en zuivert het bloed.

Samenstelling:
Druppels, per 100 ml
Ruta graveolens (2:1) 25 ml
Arnica montana (1:10) 25 ml
Melissa officinalis (2:1) 25 ml
Agropyron repens (Triticum repens) (2:1) 25 ml

alcoholgehalte 75% (v/v)

Gebruik:
In overleg met arts/therapeut.
 
Fabrikant:
Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

12-2015