Hypericum Tinctuur Nagel 100ml

In prijs verlaagd! Hypericum Tinctuur Nagel 100ml Bekijk groter

512752

Inhoud van Nagel Hypericum Tinctuur : 100ml
Merk : Nagel
Productgroep: Fytotherapie

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Nagel , of over het product Hypericum Tinctuur , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

80 stuks

Op voorraad

€ 13.61

-22%

€ 17.45

Hypericum tinctuur is een van de 20 fytotherapeutische tincturen van B. Nagel.
 
In de fytotherapeutische tincturen van B. Nagel worden vloeibare extracten van enkele kruiden, of een combinatie van verschillende kruiden van uitstekende kwaliteit gebruikt. Daarnaast worden ook extracten van planten, delen van bomen, struiken, zeewieren en groenten toegevoegd. Om de tincturen van B. nagel voor een lange tijd houdbaar te maken is alcohol als conserveringsmiddel toegevoegd. De fytotherapeutische tincturen zijn overal makkelijk te gebruiken en handig om mee te nemen.
Hypericum tinctuur bevat 10% Sint Janskruid (Hypericum perforatum).

Samenstelling

Hypericum perforatum herba 10    %
Alcoholgehalte 40 vol%

Ingrediënten
Water, Alcohol, St. Janskruid

Gebruik
Vanaf 12 jaar driemaal daags voor de maaltijd 10 druppels innemen met water. Wisselwerking met geneesmiddelen:: Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Overleg met uw arts / apotheker / trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen.

Verkoop en distributie
B. Nagel BV
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

11-2015