Yoga Spirit Teatox 60g

In prijs verlaagd! Yoga Spirit Teatox 60g Bekijk groter

908892

Inhoud van Teatox Yoga Spirit : 60g
Merk : Teatox
Productgroep: Koffie/Thee

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Teatox , of over het product Yoga Spirit , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

5 stuks

Op voorraad

€ 9.16

-20%

€ 11.45

Deze Yoga spirit thee van Teatox is de perfecte compagnon op het pad naar rust en sereniteit. Daarom wordt deze thee in het bijzonder aangeraden na yoga of meditatie.

De Yoga spirit thee bestaat onder andere uit venkel, lavendel en hennep. Deze bijzondere combinatie van ingredienten resulteert in thee met een onweerstaanbare smaak!

De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan. De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die men in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt is.

De theeen van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven.

Goed om te weten: De Yoga spirit thee is caffeine vrij

Ingredienten
Fennel, rosehip seeds, camomile, carob, lavender flower, coriander, cinnamon, nettle leaves, star anise, hop cones, hemp leaves

Droog bewaren

Fabrikant
Teatox GmbH
Kopenicker str. 154
D-10997 Berlin
Duitsland