Bubble In Big Indemne 1st

In prijs verlaagd! Bubble In Big Indemne 1st Bekijk groter

908403

Inhoud van Indemne Bubble In Big : 1st
Merk : Indemne
Productgroep: Massage

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Indemne , of over het product Bubble In Big , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 17.56

-20%

€ 21.95

De Big Bubble-in van Indemne is een handige tool voor de aanpak van cellulite. Deze grote variant is aan te bevelen wanneer men last heeft van cellulite op een grote zone van het lichaam.

Door het gebruik van de Big Bubble-in in combinatie met de Indemne Gimme smooth slimming lotion wordt cellulite niet alleen minder zichtbaar, ook zal hierdoor de bloedcirculatie verbeterd worden en zal de huid elastischer worden. Dagelijkse massage draagt bovendien bij aan het afvoeren van afvalstoffen.

Gebruik
Voor gebruik moet de huid ingesmeerd worden met de Indemne Gimme smooth slimming lotion. De Big Bubble-in dient op de huid geplaatst te worden en hiermee moeten lange verticale, horizontale en zig-zag bewegingen gemaakt worden. Voor het beste resultaat moet de Bubble in dagelijks gedurende zo'n vijf minuten gebruikt worden. Geschikt voor alle delen van het lichaam waar cellulite zichtbaar is.