Imutis Trenker 10ca

In prijs verlaagd! Imutis Trenker 10ca Bekijk groter

839272

Inhoud van Trenker Imutis : 10ca
Merk : Trenker
Productgroep: Overig Gezondheidsproducten

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Trenker , of over het product Imutis , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

81 stuks

Op voorraad

€ 6.59

-28%

€ 9.15

De meest voorkomende bacterien in onze darmflora zijn de lactobacillen en bifidobacterien. Ze spelen allebei een belangrijke rol in het intestinale ecosysteem.

De gist in Imutis is Saccharomyces boulardii. Deze giststam heeft het voordeel dat hij resistent is tegen de zuurtegraad en de proteolyse ter hoogte van de maag, wanneer de capsule Imutis tijdens de maaltijd wordt ingenomen.

In het maagdarmkanaal is de gist in staat om op korte tijd hoge concentraties te bereiken en daar onder een levende vorm stand te houden. De gist blijft echter niet permanent aanwezig in de intestinale flora.

Samenstelling per capsule

  • 6 miljard cellen van Saccharomyces boulardii
  • 2 miljard cellen van Lactobacillus acidophilus
  • 3 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus
  • 2 miljard cellen van Bifidobacterium longum

    juist na de productie
    + 1,25 μg vitamine D (25% RI)
    *RI - Referentie-inname

Ingredienten
Saccharomyces boularddi, capsule: hypromellose, fructo-oligosacchariden, vulmiddel: maltodextrine, lactobacillus rhamnosus, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, lactobacillus acidophilus, bificobacterim longum, antiklontermiddel: colloidaal siliciumdioxide, kleurstof: titaniumdioxide, antioxidant: ascorbinezuur, vitamine D (cholecalciferol)

Gebruik
1 tot 4 capsules per dag

Fabrikant
N.V. Farmaceutische Laboratoria Trenker
Dolezlaan, 480-482
BE • 1180 Brussel

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.