Magnesium Goodnight Betteryou 100ml

In prijs verlaagd! Magnesium Goodnight Betteryou 100ml Bekijk groter

839780

Inhoud van Betteryou Magnesium Goodnight : 100ml
Merk : Betteryou
Productgroep: Overig Gezondheidsproducten

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Betteryou , of over het product Magnesium Goodnight , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 12.76

-20%

€ 15.95

Magnesium Goodnight heeft een unieke combinatie van magnesium en essentiele olien ter ondersteuning van een goede nachtrust. Better You's uit de Zechstein zeebodem gewonnen magnesium in olie vorm wordt op de huid gesprayd. Better You Magnesium Olie Nacht gaat uit van transdermale opname.

- Ter ondersteuning van een goede nachtrust en ontspannen spieren.

Ingredienten
Geconcentreerde oplossing van Zechstein met magnesium chhloride hexalhydrate (water magnesiumchloride hexahydrate - 31 %), druivenpit olie.
Emulgator: polysorbaat 20. Essentiele olien: bergamotolie FCF, kamille muskaatsalie

Gebruik
Spray de olie op het lichaam en masseer het zachtjes in. Gebruik het op een schone huid, bijvoorbeeld na het douchen of baden en voor het slapen gaan. Kan overal op het lichaam worden aangebracht.

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Vermijd gevoelige plaatsen zoals ogen en dergelijke
Na het aanbrengen van de spray kan het zijn dat u een licht tintelend gevoel ervaart op die plek. De tinteling ontstaat direct na het aanbrengen van de spray in de porien van de huid. Deze tinteling zal over het algemeen snel verdwijnen als u het middel regelmatig gebruikt.