Magnesium Original Betteryou 100ml

In prijs verlaagd! Magnesium Original Betteryou 100ml Bekijk groter

839783

Inhoud van Betteryou Magnesium Original : 100ml
Merk : Betteryou
Productgroep: Overig Gezondheidsproducten

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Betteryou , of over het product Magnesium Original , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 12.76

-20%

€ 15.95

BetterYou Magnesium Oil Original Spray ondersteunt spierherstel en helpt ontspannen. BetterYou Magnesium wordt gewonnen uit de Zechstein zeebodem uit een mijn 1,6 km onder de zeebodem. Het Zechstein magnesium bevindt zich daar al 250 miljoen jaar en is zeer zuiver en hoog geconcentreerd. De magnesium spray is op oliebasis en wordt op de huid gesprayd voor transdermale opname.

• Geschikt voor vegetariers en veganisten
• Gefabriceerd in een GMP
• Een 100% natuurlijke bron
• Niet getest op dieren

Ingredienten
Geconcentreerde oplossing van Zechstein Inside Magnesium (R) Chloride Hexahydrate (Water, Magnesium Chloride Hexahydrate), druivenpitolie

Gebruik
Spray de olie op het lichaam en masseer het zachtjes in. Gebruik het op een schone huid, bijvoorbeeld na het douchen of baden en voor het slapen gaan. Kan overal op het lichaam worden aangebracht, maar vermijd gevoelige plekken zoals ogen. Daar sprayen waar nodig, zoals spieren en dergelijke.
Ook geschikt voor gebruik bij kinderen en gedurende de zwangerschap.

Na het aan brengen van de spray kan het zijn dat u een licht tintelend gevoel ervaart op die plek. De tinteling ontstaat direct na het aanbrengen van de spray in de porien van de huid. Deze tinteling zal over het algemeen snel verdwijnen als u het middel regelmatig gebruikt.
Schoonmaken van de huid: na het aanbrengen en inmasseren van de olie kunt u de huid schoonmaken met een handdoek.