Magnesium Recovery Betteryou 100ml

In prijs verlaagd! Magnesium Recovery Betteryou 100ml Bekijk groter

839784

Inhoud van Betteryou Magnesium Recovery : 100ml
Merk : Betteryou
Productgroep: Overig Gezondheidsproducten

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Betteryou , of over het product Magnesium Recovery , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 12.76

-20%

€ 15.95

Magnesium is een van de meeste belangrijke mineralen in de sportvoedingstoffen. BetterYou Magnesium wordt gewonnen uit de Zechstein zeebodem uit een mijn 1 mijl onder de bodem. Het Zechstein magnesium bevindt zich daar al 250 miljoen jaar en is zeer zuiver en hoog geconcentreerd.
Magnesium recovery spray ondersteuning voor natuurlijk spierherstel en ontspanning.

Ingredienten
Geconcentreerde oplossing van Zechstein in magnesium chloride hexalhydrate (water, magnesiumchloride hexahydrate), Druivenpitolie, Emulgator: Polysorabate 20, Essentiele olien: Zwarte peper, Kamfer, citroen (schil)

Gebruik
Gebruik tijdens trainingen : Gebruik minimaal 10 tot 20 sprays, zowel 's ochtends als 's avonds. Mag worden aangebracht op een droge of natte huid. De dosering mag eventueel verhoogd worden.
Na trainingen : Breng aan op de spieren en masseer de olie zachtjes in. Herhaal zo vaak als nodig en hou het behandelde gebied warm.

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Vermijd gevoelige plaatsen zoals ogen en dergelijke
Na het aanbrengen van de spray kan het zijn dat u een licht tintelend gevoel ervaart op die plek. De tinteling ontstaat direct na het aanbrengen van de spray in de porien van de huid. Deze tinteling zal over het algemeen snel verdwijnen als u het middel regelmatig gebruikt.

Distributeur
X-performance
Auvergnestraat 27
4611 LM Bergen op zoom