Cordyceps Biologisch Vitals 60ca

In prijs verlaagd! Cordyceps Biologisch Vitals 60ca Bekijk groter

840413

Inhoud van Vitals Cordyceps Biologisch : 60ca
Merk : Vitals
Productgroep: Overig Gezondheidsproducten

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Vitals , of over het product Cordyceps Biologisch , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

21 stuks

Op voorraad

€ 32.76

-18%

€ 39.95

De Cordyceps sinensis, zoals deze al sinds eeuwen wordt gebruikt in het verre oosten, groeit onder andere in Nepal op een hoogte van meer dan 3000 meter. Omdat Cordyceps onder natuurlijke omstandigheden alleen goed gedijd op deze hoogte, is deze paddenstoel zeer zeldzaam. Cordyceps-MRL TM wordt geproduceerd in de Verenigde Staten door een producent die in staat is om deze paddenstoel te kweken voor toepassing in een voedingssupplement. De kweek vindt plaats onder streng gecontroleerde omstandigheden, zodat zowel het mycelium als het jonge vruchtlichaam van de paddenstoel tot ontwikkeling komt. Als voedingsbodem wordt steriele, biologisch geteelde rijst gebruikt, waarmee gezorgd wordt voor een eindproduct dat vrij is van contaminanten en ongewenste micro-organismen. De basiscultuur waar de producent vanuit gaat bij elke kweek van Cordyceps-MRL TM , is daadwerkelijk afkomstig uit de Nepalese hooglanden, waardoor Cordyceps Biologisch vergelijkbare eigenschappen heeft met de oorspronkelijke wilde paddenstoel. Als laatste stap in het productieproces wordt de Cordyceps bij lage temperatuur gedroogd en vermalen tot een poeder. De lage temperatuur is nodig voor het behoud van de natuurlijke eigenschappen van de aanwezige fytonutrienten, die bij een te hoge temperatuur verloren zouden gaan. Er wordt met opzet niet gestandaardiseerd op een bepaalde inhoudsstof omdat in het geval van Cordyceps het gehele complex van voedingsstoffen van belang is.

Samenstelling per 2 capsules (dagdosering):
Cordyceps sinensis (Cordyceps-MRL TM , biologisch) 1650 mg

Cordyceps-MRL TM is een handelsmerk van Mycology Research Laboratories Ltd.

Ingredienten
Cordyceps* (Cordyceps sinensis, mycelium en vruchtlichaam), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).
* van biologische oorsprong

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen tweemaal daags 1-2 capsules bij een maaltijd met ruim water innemen, of zoals geadviseerd.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Fabrikant
Vitals BV
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Fabrikant:
Vitals Voedingsupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte