Heilaarde Microfijn Capsules Luvos 60ca

In prijs verlaagd! Heilaarde Microfijn Capsules Luvos 60ca Bekijk groter

908782

Inhoud van Luvos Heilaarde Microfijn Capsules : 60ca
Merk : Luvos
Productgroep: Overig Gezondheidsproducten

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Luvos , of over het product Heilaarde Microfijn Capsules , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

263 stuks

Op voorraad

€ 10.79

-10%

€ 11.99

Luvos Heilaarde microfijn capsules - Medisch hulpmiddel

Luvos registered Heilaarde Microfijn kan cholesterol en vetten uit de voeding binden als een spons en vervolgens uitscheiden. Dit bijzondere bindingsvermogen van Luvos registered Heilaarde Microfijn wordt door een speciaal maal- en zeefprocede met ultasone techniek bereikt.

Luvos registered Heilaarde Microfijn is vanwege het bijzondere bindvermogen ook zeer geschikt ter ondersteuning van darmreiniging en ontslakking. Maag-darmklachten, in combinatie met winderigheid, druk op de maag en een vol gevoel worden verlicht.

Met de zachte kracht van de natuur ontlast Luvos registered Heilaarde Micorfijn de stofwisseling en helpt het de maag en darmen weer in een natuurlijk evenwicht te komen.

Het natuurlijke product Luvos registered Heildaarde Microfijn kan bij voedingsgerelateerde klachten en voor het reinigen van de darmen gedurende een langere periode worden gebruikt.

Luvos registered Heilaarde is de natuurzuivere loss, die in Duitsland wordt gewonnen. De uniek samenstelling met waardevolle mineralen en sporenelementen bevat onder andere silicium, calcium, kalium, ijzer, magnesium, koper en zink.

Toepassing
Gebruiken bij een vol gevoel, ondersteuning bij ontslakking en darmreiniging en om voedingsbestanddelen te binden.

Samenstelling
Heilaarde, capsule: plantaardige cellulose

- Bindt voedingsbestanddelen zoals cholesterol en vetten
- Ondersteunt darmreiniging en ontslakking
- Verzacht winderigheid, druk op de maag en een vol gevoel
- Bevat geen chemische of andere toevoegingen.

Gebruik
Voor het binden van cholersterol en vetten ui voeding neemt men telkens 3 capsules in bij de maaltijden. Ter ondersteuning van de darmreiniging en ontslakking, evenals bij maag-darmklachten, neem men tweemaal daags 3 capsules in; bij ergere klachten hetzelfde aantal een derde maal.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Fabrikant
Heilerde-Gesellschaft
Luvos Just GmbH en Co. KG
Otto-Hahn Strasse 23
D-61381 Friedrichshof
Hessen
Duitsland