Erythritol Mattisson 400g

In prijs verlaagd! Erythritol Mattisson 400g Bekijk groter

908567

Inhoud van Mattisson Erythritol : 400g
Merk : Mattisson
Productgroep: Overig Reform/Levensm

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Mattisson , of over het product Erythritol , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

30 stuks

Op voorraad

€ 7.05

-14%

€ 8.20

Natuurlijk alternatief van suiker en zoetmiddelen

Erythritol is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone suiker. Erythritol is een ideale vervanger van riet-,
bietsuiker of andere zoetmiddelen. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten.

Bevat geen calorieen, het wordt alleen opgenomen in de dunne darm en via de urinewegen uitgescheiden en hierdoor worden de calorieen van erythritol niet opgenomen. Erythritol beinvloedt de bloedsuikerspiegel niet en is daardoor een goed alternatief voor diabetici.

Ingredienten
100% erythritol

Voedingswaarde per 100 g

Energie 0 kJ /0 kcal
Vet 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 99,8 g
waarvan suikers 0 g
waarvan polyolen 99,8 g
Eiwitten 0 g
Zout 0.05 g

Gebruik
Mattisson erythritol is een ideale vervanger van riet-, bietsuiker of andere zoetmiddelen. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant:
Mattisson Healthcare B.V.
Veldzigt 63
3454 PW De Meern