Tandpasta Coconut Mint Nordics 75ml

In prijs verlaagd! Bekijk groter

843663

Inhoud van Nordics Tandpasta Coconut Mint : 75ml
Merk : Nordics
Productgroep: Tandpasta

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Nordics , of over het product Tandpasta Coconut Mint , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

31 stuks

Op voorraad

€ 4.79

-20%

€ 5.99

Natuurlijke tandpasta zonder fluoride. Met een heerlijk frisse smaak.

De Nordics Coconut Mint tandpasta is ontwikkeld met de gedachte dat steeds meer mensen zich heel bewust zijn van hun cosmetica-producten en het effect daarvan op hun gezondheid. Alhoewel fluoride een van de beste ingredienten is voor sterke tanden en het voorkomen van gaatjes, wordt fluoride helaas wel in verband gebracht met een aantal negatieve bij-effecten, zoals verkleuring van de tanden, maagpijn en huiduitslag. Dit is dan ook de reden dat deze Nordics tandpasta fluoride vrij is. Ook bevat de tandpasta geen suiker, parabenen, conserveringsmiddelen en SLS.

Wat bevat deze tandpasta dan wel:

Xilitol; Dit werkt als een natuurlijke zoetstof en stimuleert de speekselafscheiding.

Sodium bicarbonate: Neutraliseert de PH waarde in mond en helpt de tanden op een natuurlijke manier witter te maken.

Potassium chloride en trisodium citrate: Biedt een ondersteunende rol bij het verminderen van gevoeligheid van de tanden.

Ingredienten
sorbitol, hydrated silica, glycerin, aqua, xilitol, peg-8, sodium methyl cocoyl taurate, aroma, aloe barbadensis leaf juice, sodium bicarbonate, potassium chloride, titanium dioxide, p-anisic acid, xanthan gum, carrageenan, hydroxyethylcellulose, sodium saccharin, menthol

Gebruik
Twee maals daags de tanden poetsen.