Permafoam Comfort 10 X 20 Cm Hartmann 5st

In prijs verlaagd! Permafoam Comfort 10 X 20 Cm Hartmann 5st Bekijk groter

199535

Inhoud van Hartmann Permafoam Comfort 10 X 20 Cm : 5st
Merk : Hartmann
Productgroep: Verbandmiddelen

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Hartmann , of over het product Permafoam Comfort 10 X 20 Cm , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 41.22

-18%

€ 50.27

PermaFoam® is een hydroactief schuimverband dat bij de reiniging van niet-geïnfecteerde wonden en tijdens weefselvorming zorgt voor een snelle drainage en absorptie van wondexsudaat. In combinatie met de speciale hydrofiele schuimstructuur en de hoge waterdampdoorlaatbaarheid van de toplaag maakt PermaFoam® een efficiënte afvoer van wondexsudaat mogelijk. Daarbij ontstaat een vochtig, genezingsbevorderend wondmilieu dat noodzakelijk is voor de snelle vorming van granulatieweefsel. Zelfs als er druk wordt uitgeoefend, houdt PermaFoam® bijna 90% van het geabsorbeerde wondexsudaat vast. PermaFoam® is daarom bij uitstek geschikt voor de behandeling van openbeenwonden.
PermaFoam® is leverbaar in klevende Comfort en niet-klevende varianten. Daarnaast is er een PermaFoam® geschikt voor diepe wonden.