Vitaminespray Vitamine B Complex Best Choice 25ml

In prijs verlaagd! Vitaminespray Vitamine B Complex Best Choice 25ml Bekijk groter

909199

Inhoud van Best Choice Vitaminespray Vitamine B Complex : 25ml
Merk : Best Choice
Productgroep: Vitamine Multi

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Best Choice , of over het product Vitaminespray Vitamine B Complex , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

14 stuks

Op voorraad

€ 10.39

-22%

€ 13.32

Best Choice Vitaminespray vitamine B complex is een uniek voedingssupplement in de vorm van een mondspray. Het product is zorgvuldig ontwikkeld met een optimale hoeveelheid vitamines B om dagelijks in te nemen.

B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine en foliumzuur) helpen ons lichaam om voedsel om te zetten in energie. Individuele vitaminen uit deze groep dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelstel, de psychologische functie, de vermindering van vermoeidheid en aan het behoud van normaal haar en huid. Daarnaast ondersteunt vitamine B5 in drukke werkzaamheden en draagt het bij tot de normale weerstand tegen stress.

Naast het gebruiksgemak heeft deze spray als groot voordeel de opneembaarheid van met name vitamine B12. Door direct in de mond te sprayen wordt de vitamine, in de vorm van methylcobalamine, veel beter opgenomen. Het hoeft niet via het maagdarmstelsel, maar gaat direct via het mondslijmvlies.

De heerlijke kersensmaak maakt het eenvoudig om elke dag de aanbevolen hoeveelheid vitamines B binnen te krijgen. Bij gebruik van de aanbevolen 4 sprays per dag, doe je maar liefst minstens 30 dagen met een verpakking!

Samenstelling per dosering van 4 sprays (0,8 ml):

*%RI
Vitamine B1 2,2 mg 200%
Vitamine B2 0,28 mg 20%
Vitamine B3 4 mg 25%
Vitamine B5 9 mg 150%
Vitamine B6 2,8 mg 200%
Biotine 50 mcg 100%
Foliumzuur 400 mcg 200%
Vitamine B12 12,5 mcg 500%

RI%= Referentie Inname.

Ingredienten
Water, zoetstof (xylitol), geconcentreerd sinaasappelsap, vitamine B5 (calcium pantothenaat), natuurlijke smaakstof (sinaasappel), vitamine B3 (nicotinamide), vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamine B1 (thiamine hydrochloride), conserveringsmiddel (kaliumsorbaat), verdikkingsmiddel (xanthaangom), foliumzuur (calcium methylfolaat), vitamine B2 (natrium riboflavine 5 fosfaat), biotine, vitamine B12 (methylcobalamine).

Gebruik
1 maal daags 4 sprays. Vermijd tijdens het sprayen contact met de mond of speeksel om zo verontreiniging te voorkomen.
Schudden voor gebruik.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
TS Health Products
Gelreweg 9
3842 AN Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.