Cacao Nibs Vitiv 1000g

In prijs verlaagd! Cacao Nibs Vitiv 1000g Bekijk groter

839478

Inhoud van Vitiv Cacao Nibs : 1000g
Merk : Vitiv
Productgroep: Voeding

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Vitiv , of over het product Cacao Nibs , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

10 stuks

Op voorraad

€ 17.60

-16%

€ 20.95

Vitiv Cacao nibs
Rauwe gebroken cacao bonen passen in een goede levensstijl. Dit krachtige superfood is afkomstig uit Peru. Afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika, is de cacaoboom Theobroma heilig onder de Maya's en Azteken. Op zich zelf zijn de cacao bonen een goede superfood omdat zij een verscheidenheid van antioxidanten en andere voedingsstoffen bevorderen. Geproduceerd door biologische telers in Peru. Cacao bonen bevatten meer antioxidanten dan rode wijn en 3 keer zoveel dan groene thee. Cacao bonen belichamen een rijke bron van mineralen. Met de hand als peulen geoogst, worden de rauwe bonen geselecteerd voor de beste kwaliteit en gefermenteerd ter vermindering van hun eerste bitterheid. Het productieproces behoudt volledig de voedingswaarde van de cacao zonder enige additieven.

Ingredienten
100% biologische cacao nibs

Kan sporen bevatten van noten, gluten en sesam.

Voedingswaarde per 100 gram:

Resultaat Eenheden
Energie 2499/604 kJ/kCal
Eiwitten 13 g
Koolhydraten 18.2 g
Waarvan suikers 1 g
Voedingsvezels 13.4 g
Totaal vet 50.3 g
Waarvan verzadigd 34.2 g
Zout 0.25 g

Gebruik
Gebruik dagelijks een klein handje (5-10 gram) rauwe cacao nibs.

U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeine, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.

Bewaren op een afgesloten, koele en droge plek.

Fabrikant
ViTiV BV
Hoofdweg 35
6744 WG Ederveen