Fill & Enjoy Marella Cool Basic Berry Brita 1st

In prijs verlaagd! Fill & Enjoy Marella Cool Basic Berry Brita 1st Bekijk groter

908280

Inhoud van Brita Fill & Enjoy Marella Cool Basic Berry : 1st
Merk : Brita
Productgroep: Waren

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Brita , of over het product Fill & Enjoy Marella Cool Basic Berry , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

15 stuks

Op voorraad

€ 19.35

-10%

€ 21.50

Een BRITA waterfilterkan voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater. Gewoon je kan vullen en BRITA filtert kalk en andere smaakverstorende stoffen. Ook je apparatuur profiteert van dat zachte BRITA water: ontkalken is nauwelijks meer nodig. Voor een paar cent per liter in gebruik geniet je van heerlijk drinkwater. BRITA is niet alleen goed voor je portemonnee. Je bewijst er ook het milieu een dienst mee. Je helpt namelijk plastic afval voorkomen. Bovendien zijn bijna alle BRITA filterpatronen recyclebaar. In de BRITA waterfilterkannen gebruik je de MAXTRA+ filterpatronen, door deze elke maand te vervangen geniet je altijd van fris en heerlijk zacht BRITA gefilterd water.

De Innovatieve MAXTRA+ MicroFlow Technology garandeert een krachtige filtratie voor heerlijkwater. Ideaal voor warme en koude dranken en als basis voor gezonde gerechten.

De Marella waterfilterkan heeft een handige vulklep in de deksel en de elektronische Memo herinnert u er elke vier weken aan om het filterpatroon te vervangen. Deze waterfilterkan past in de deur van de koelkast en heeft een capaciteit van 1,4 liter gefilterd water en een totaal volume van 2,4 liter.

Materiaal
Polypropyleen (PP)

Fabrikant
Brita GmbH Nederland
Kanaaldijk Noord 109G
5642 JA Eindhoven