Daglichtlamp Lt 480 Medisana 1st

In prijs verlaagd! Daglichtlamp Lt 480 Medisana 1st Bekijk groter

909217

Inhoud van Medisana Daglichtlamp Lt 480 : 1st
Merk : Medisana
Productgroep: Waren

Dit product kunt u bij ons voordelig online kopen. Wilt u meer weten over de producten van Medisana , of over het product Daglichtlamp Lt 480 , of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 89.91

-10%

€ 99.90

Voelt u zich lusteloos, kunt u zich slecht concentreren en bent u prikkelbaar of moe? Met name bij het invallen van de herfst en winter is dit een bekend fenomeen. Deze seizoensgebonden depressieve gevoelens zijn een groeiende plaag doordat we steeds minder buiten komen en minder daglicht tot ons nemen. Gelukkig is dit bewezen effectief te verhelpen met lichttherapie.

De Daglichtlamp LT 480 gaat de zogenaamde Winterdip die in de medische wereld bekend staat als Seizoensgebonden affectieve stoornis, te lijf met maar liefst 10000 Lux lichtsterkte*.
Een keer per dag een lichtbad van deze daglichtlamp is voldoende om het lichaam weer de energie te geven die u gewend bent.
De 72 Watt-lamp is zeer krachtig, flikkervrij en voorzien van een UV-filter voor een optimaal resultaat en veilig gebruik. De LT 480 Daglichtlamp is op de uitklapbare steun te plaatsen maar kan ook aan de wand worden gehangen.
Een lichttherapie lamp brengt de zon terug in huis !
*bij 20 cm afstand