vr. jul 12th, 2024

Ben jij die haartjes ook zo beu?

Ken je dat gevoel, je gaat last-minute naar het strand maar je moet je benen nog scheren? Of je hebt weer vervelende stoppeltjes bij je bikinilijn of onder je oksels? Heel veel vrouwen hebben hier last van. Maar ook onder mannen zijn er veel irritaties voor ongewenste haren op het lichaam. We begrijpen maar al te goed dat je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Maar hoe ga je dit doen en wat wil jij hierover weten? We leggen je in deze blog alles uit over het behandelen van deze vervelende haartjes op je lichaam. Lees dus zeker verder als je hier meer informatie over wilt.

Zo geraak jij van die vervelende haartjes af op jouw lichaam:

Ben jij dat scheren iedere dag ook zo beu of doet het harsen te veel pijn? Dan ben jij zeker niet de enige. En gelukkig is hier een oplossing voor. De Lazeo klinieken bieden een permanente laserontharing. Wat houdt een permanente ontharing nu precies in? Op ieder deel van jouw lichaam, zelfs in je gezicht, kan Lazeo jouw haartjes permanent laten verwijderen. De laser werkt heel simpel, we leggen het even voor je uit. De laser wordt gericht op jouw huid waar jij het haar weg wilt hebben. Deze haren worden door de laser verwarmt tot een temperatuur die zo hoog is dat deze haartjes uiteen vallen. Na een paar behandelingen, komen deze haren niet meer terug. Heb jij een lichte huid met donkere en dikke haren? Dan zal deze behandeling bij jou het meest effectief zijn!

Hoe lang duurt deze permanente laserbehandeling?

De duur van een behandeling is persoonlijk. Laat jij je benen laseren dan zal dit langer duren dan dat je enkel je oksels laat laser bijvoorbeeld. Maar over het algemeen kunnen wij jou meedelen dat dit niet lang duurt. Denk hiervoor maar aan een 20-tal minuutjes voor je benen, en dit is dan nog het grootste oppervlakte wat je kan behandelen. Voor je oksels zal dit dus ongeveer vijf minuten zijn. Wil jij dat je haartjes nooit meer terug komen? Dan zul je gemiddeld vijf tot tien behandelingen met de laser laten uitvoeren. Wil je ook af van die vervelende gezichtsbeharing? Dan kan je hiervoor best zeven tot tien behandelingen nemen. Ook hier zijn de behandelingen per persoon verschillend. De ene persoon heeft dus bijvoorbeeld zeven behandelingen nodig om volledig van zijn lichaamsbeharing af te zijn terwijl de andere er misschien wel tien nodig heeft. 

About The Author

Geef een reactie

Categorieën