wo. jun 7th, 2023

Gezond in de buitenlucht! Haal het beste uit je tuin

Wij Nederlanders houden er als geen ander van om onszelf in de buitenlucht te bevinden. Dit wordt makkelijker wanneer je je tuin zo inricht dat deze het hele jaar door te gebruiken is, en niet alleen in de zomer. Dit doe je door je tuin voor iedere seizoen comfortabel te maken. Maar hoe stoom je je tuin klaar voor alle seizoenen van het jaar? Wij leggen het je graag uit!

Maak een comfortabele zithoek

Als je vaak naar buiten wil moet je het wel aantrekkelijk maken voor jezelf. Zorg daarom dat je van alle gemakken bent voorzien in je tuin. Hiervoor is het belangrijk over de juiste tuinmeubelen te beschikken waar je goed in kunt vertoeven. Houd je van loungen, ben je meer van het tafelen of heb je andere behoefte? Zorg dat je jouw ideale zithoek creëert die aan al jouw wensen voldoet! 

Zet je tuinmeubelen uit de wind

Voornamelijk in de winter is dit een goede tip! Zet je tuinmeubelen beschut neer en plaats ze het liefste onder een veranda of ander soort overkapping. Zo zit jij er helemaal droogjes bij wanneer het regent. Je kunt het er nog aangenamer maken door je overkapping te voorzien van zijwanden. Deze zijwanden bieden ook uitkomst wanneer je in de zomer lange en zwoele zomeravonden buiten zit, en het toch wat afkoelt in de avond. 

Een buitenkeuken om nog langer buiten te blijven

Met een buitenkeuken zorg je ervoor dat je, wanneer je heerlijk in de buitenlucht zit, niet meer naar binnen hoeft om te dineren. Dit is vooral fijn wanneer je gezellig met vrienden rond de tuintafel zit en iedereen trek krijgt. Zet de barbecue maar aan en niemand hoeft zich te verroeren! Je buitenkeuken gebruiken kan ook tijdens de winter. Tegenwoordig doet het er niet meer toe welke temperatuur het is, het is altijd een goed idee om te barbecueën.

Nieuwe tuinmeubelen kopen of inspiratie opdoen? Shop uit het brede assortiment van Fonteyn, of ga langs in de showroom! 

Geef een antwoord

Categorieën