do. mrt 23rd, 2023

De leukste cadeauverpakkingen voor kerst

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. Dit betekent dat huizen en bedrijven weer ingericht worden in de kerstsfeer. Ook gaan veel mensen op pad om kerstcadeaus te kopen voor familie en vrienden. Misschien heb je een eigen onderneming en wil je je medewerkers verrassen met een kerstpakket. Een hoop geregel dus, maar wij geven je in ieder geval wat ideeën om jouw kerstcadeau of -pakket op een toffe manier in te pakken. Het is natuurlijk extra leuk om een mooi ingepakt cadeau te geven om zo helemaal in de kerstsfeer te komen. Welke vier tips jij kan gebruiken? Dat lees je hieronder!

Kerstpapier

Binnenkort zullen de eerste mensen weer hun kerstcadeaus kopen, of misschien zijn sommigen daar zelfs al mee begonnen. De een wordt blij van kerstcadeaus shoppen, de ander vindt het maar lastig om iets voor iemand anders te verzinnen. Is het je gelukt om een cadeau te vinden? Dan is het extra leuk als dit in een gezellige verpakking onder de kerstboom komt te liggen. Kies voor een leuke kerstprint op het inpakpapier en maak het met een bijpassend lintje helemaal af.

Kersttassen

Geef een speciaal kerstgevoel aan een verpakking door middel van kersttassen. Denk bijvoorbeeld aan papieren tasjes met een leuke kerstprint of aan een kerstshopper voor een groter cadeau. Ook zijn kersttassen ideaal als je zelf een kerstpakket wilt samenstellen voor je medewerkers. Vul deze kersttassen vol met lekkernijen, zoals borrelnootjes, chocola, een stukje worst of een flesje wijn. Maar je kan er natuurlijk ook genoeg andere producten in doen waar je jouw collega’s blij mee maakt. Door het kerstpakket helemaal zelf samen te stellen heb je de mogelijkheid om je collega’s te verrassen met een persoonlijk kerstpakket.

Kerststickers

Met kerststickers maak jij je cadeau helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor effenkleur inpakpapier en ga zelf creatief aan de slag met stickers. Geef je jouw cadeau in een doos of tasje? Plak daar ook stickers op om het extra leuk te maken! Kies stickers die passen bij de personen voor wie jij een cadeau hebt gekocht. Zo kan je voor iedereen een eigen cadeauverpakking ontwerpen.

Inspiratie opdoen voor een kerstpakket

Kijk voor een aanbod aan kersttassen en -stickers eens op Rotimshop.nl. Deze webshop biedt kersttassen in verschillende afmetingen en materialen aan. Ook zijn er verschillende kerststickers beschikbaar, waaronder een beschrijfbare sticker om aan te geven voor wie het cadeau is. Je kan ervoor kiezen om alleen voor de kersttassen te gaan, maar je kan de kersttassen ook zelf beplakken met de stickers. Misschien heb je al een leuke doos of tas van je bedrijf en wil je deze beplakken met kerststickers. Ook dat is mogelijk! 

Geef een antwoord

Categorieën