vr. jul 12th, 2024

5 ideeën voor het belonen van het jubileum van een collega!

Een jubileum is iets heel bijzonders! Tegenwoordig wordt het steeds normaler om na enkele maanden of jaren weer te wisselen van werkgever. Het is dus eigenlijk heel erg speciaal als iemand 20 jaar in dienst is bij een bedrijf. Dit mag, uit waardering, beloond worden. Deze lange dienst staat namelijk voor loyaliteit en vertrouwen. In deze blog behandelen we 5 ideeën voor het belonen van zo’n jubileum.

1. Uit eten met alle werknemers: Wat is een betere manier om de verjaardag van een collega te vieren dan door hem of haar mee uit eten te nemen met alle collega’s? Dit is een geweldige manier om je waardering voor hun werk te tonen en hen te laten weten dat ze gewaardeerde leden van het team zijn. Daarnaast kan je andere werknemers betrekken binnen deze viering. Zo kan de hele crew zijn of haar waardering uiten!

2. Waardebon: Een andere leuke manier om de verjaardag van een collega te vieren is door ze een tegoedbon te geven voor een gratis lunch, diner of een product naar wens. Dit is een mooi gebaar dat hen zal laten weten dat je hun werk waardeert en dat je hen wilt trakteren op iets speciaals. Dit cadeau kan je goed combineren met bloemen of een diner en is besteedbaar voor vrijwel iedereen.

3. Salarisbonus: Als je echt jouw waardering wil laten blijken voor de loyaliteit van een collega, kan je hem of haar op zijn of haar jubileum een salarisbonus geven. Dit is in principe een vrij betekenisloze beloning, maar een salarisbonus staat ook altijd voor een succesmoment! Daarnaast heeft niemand moeite met het ontvangen van een goede lading geld.

4. Laat bloemen bezorgen: Een eenvoudige, maar effectieve manier om de verjaardag van een collega te vieren is door bloemen te laten bezorgen bij diegene thuis. Er zijn talloze bedrijven die dit tegenwoordig doen. Daarnaast bestel je deze bloemen heel gemakkelijk. Je hoeft enkel de woongegevens van de desbetreffende werknemer te weten.

5. Bucket list cadeau: Tegenwoordig zijn er bedrijven die hun werknemers bucket list cadeaus geven. Dit zijn producten of activiteiten die iemand op zijn of haar verlanglijst heeft staan. Denk aan een vakantie naar een bepaalde bestemming of een trouwjurk. Dit zijn voorbeelden van bucket list cadeaus die daadwerkelijk gegeven zijn bij jubileums. Het is een originele en verrassende manier van belonen, die werknemers nooit zullen vergeten.

About The Author

Geef een reactie

Categorieën