di. jun 6th, 2023

Hoe kan je een moderne badkamer creëren?

Hoe kan je een moderne badkamer creëren?

Moderne badkamers zien we veel terugkomen, dat snappen we wel want je kan er alle kanten mee op. Moet je nieuwe badkamer een moderne uitstraling krijgen, maar weet je niet goed hoe je deze moet ontwerpen? Lees dan snel onze blog, hierin leggen we je uit hoe jij een moderne badkamer kan creëren!

Kenmerken moderne badkamer

Een moderne badkamer kenmerkt zich door de minimalistische en strakke uitstraling. Hierdoor zijn deze ruimtes vaak een oase van rust, wel zo fijn als je een na een lange dag tot rust wil komen! Daarnaast zijn eenvoud en contrast ook belangrijke kenmerken van moderne badkamers. Zo zal je niet snel drukke prints terugvinden in een moderne badkamer.

Het kleurenpallet

Het kleurenpallet van moderne badkamers bestaat over het algemeen uit lichte kleuren als grijs en wit. Ook zwart is een kleur die je vaak terug ziet komen. Vaak wordt er voor een lichte tegelbasis gekozen en wordt dit gecombineerd met donkere producten, zoals zwarte kranen. In een moderne badkamer zal je dus niet snel felle kleuren zien. Wil je toch graag kleur aanbrengen? Kies dan voor lichte pastel- of crèmekleuren. 

Materialen

De rust van deze badkamers zie je ook terug aan de materialen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van glas, steen en rvs. Kies dus bij het uitzoeken van je badkamer voor eenvoudige materialen met rustige kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een witte wastafel met zwarte kranen of voor een glazen douchecabine in combinatie met een rvs douchecombinatie.

Combineren moderne badkamer

Een moderne badkamer is eenvoudig te combineren met andere badkamerstijlen. Misschien vind je een volledig moderne badkamer wel wat te ‘clean’. Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een combinatie te maken met landelijke aspecten, denk bijvoorbeeld aan een lichte basis gecombineerd met een houten badmeubel. Ook industriële kenmerken kan je goed combineren met een moderne ruimte. Denk bijvoorbeeld aan mat zwarte kranen of een glazen douchedeur met een mat zwart raster. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een moderne badkamer van Sani4All en twijfel je nog hoe deze eruit moet komen te zien? In onze badkamerwinkels staan onze betrokken en deskundige adviseurs voor je klaar. We beginnen altijd met een kennismaking om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan word je van deskundig en onafhankelijk advies voorzien en gaan we samen jouw droombadkamer samenstellen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen”, daarom bieden we bij Sani4All badkamers voor iedereen!

Categorieën